از دوره های آکادمی سرمایکس دیدن فرمایید ...
02191070060

کندل چیست؟ با انواع کندل‌ها آشنا شوید

ابزار‌ها و نحوه مطالعه اطلاعات می‌تواند در تحلیل‌های شما اهمیت زیادی داشته باشد و مهم است از پلتفرم‌ها و ابزار‌هایی استفاده کنید که بیشترین اطلاعات را به ساده‌ترین روش در اختیار شما قرار دهند. طبیعی است که در بازار پرنوسان ارز‌های دیجیتال، نمودار‌های قیمتی بخش مهمی از تحلیل‌ها را تشکیل می‌دهند و این نمودار‌ها به طور کلی به سه حالت خطی، میله‌ای و کندل استیک (شمعی) تقسیم می‌شوند.

اگر قیمت ارز‌های دیجیتال را دنبال می‌کنید حتماً نمودار‌های خطی و میله‌ای را دیده‌اید، با وجود اینکه این نوع نمودار‌ها اطلاعات مفیدی را در اختیار ما قرار می‌دهند، اما برای ترید حرفه‌ای به نمودار دقیق‌تری نیازمند هستیم. نمودار کندل، نوعی نمودار قیمتی است که در تحلیل‌های تکنیکال یا فنی استفاده می‌شود و اطلاعات مهمی از جمله قیمت‌های بالا، پایین، باز شدن و بسته شدن یک ارزدیجیتال را طی یک دوره زمانی به ما نشان می‌دهد.

به همین دلیل است که نمودار کندل استیک محبوب‌ترین نوع نموداری در بین تریدر‌ها و سرمایه‌گذاران ارز‌های دیجیتال است و برخلاف نمودار‌های خطی و میله‌ای، این نوع نمودار‌ها از نظر بصری راحت‌تر قابل تفسیر و بررسی هستند. از زمان ایجاد اولین نمودار‌های کندل در قرن 18 و کشور ژاپن، این نمودار‌ها به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته‌اند و اکنون به بخش مهمی از بازار‌های مالی جهانی تبدیل شده‌اند. بنابراین یادگیری نحوه خواندن کندل‌ها و شناسایی الگو‌های آن‌ها یکی از اساسی‌ترین و حیاتی‌ترین اطلاعات مورد نیاز برای هر معامله‌گر و تریدر ارزدیجیتالی است.

با اجزای مختلف کندل آشنا شوید

به طور کلی دو نوع کندل صعودی و نزولی در نمودار‌ها وجود دارد که معمولاً صعودی با رنگ سبز (یا توخالی) و نزولی با رنگ قرمز (یا توپر) نمایش داده می‌شود. هر کندل از 4 بخش تشکیل شده است که در ادامه توضیح داده می‌شود.

کندل صعودی

کندل صعودی

یک نمونه از کندل صعودی

  1. بالاترین قیمت (سایه بالا)
  2. قیمت پایانی (بسته)
  3. قیمت آغازین (باز)
  4. پایین‌ترین قیمت (سایه پایین)

کندل نزولی

کندل نزولی

یک نمونه از کندل نزولی

  1. بالاترین قیمت (سایه بالا)
  2. قیمت آغازین (باز)
  3. قیمت پایانی (بسته)
  4. پایین‌ترین قیمت (سایه پایین)

هر کندل، تغییرات قیمتی در بازه زمانی انتخابی را نمایش می‌دهد؛ به عنوان مثال در کندل صعودی بازه 1 ساعته بیت کوین، قیمت این ارزدیجیتال از 19,000 دلار آغاز می‌شود (قیمت آغازین)، در بالاترین رقم به 19,200 دلار (سایه بالا)، در کمترین قیمت به 18,900 دلار (سایه پایین) می‌رسد و در پایان این بازه 1 ساعته، قیمت در 19,100 دلار بسته می‌شود (قیمت پایانی). تمام این اطلاعات با مشاهده نمودار کندل برای شما مشخص است و حال می‌توانید بهتر متوجه شوید که چرا این نوع نمودار در بین تریدر‌های حرفه‌ای بازار محبوب است.

اهمیت کندل ها

کندل ها اطلاعات مفیدی را به صورت خلاصه و خوانا به شما نمایش می دهند.

چطور از کندل‌ها استفاده کنم؟

حال که با کندل‌ها و نحوه عملکرد آن‌ها آشنا شده‌اید، می‌توانید با مشاهده هر نمودار کندل استیک و در بازه‌های دلخواه خود، اطلاعات بیشتری را نسبت به گذشته از روند‌های قیمتی بدست‌آورید. این اطلاعات در تحلیل‌های تکنیکال اهمیت زیادی دارد و می‌تواند منجر به نتایج دقیق‌تری شود.

لازم به ذکر است که کندل‌ها انواع مختلفی دارند و امروزه 42 الگوی شناخته شده وجود دارد که به دو نوع ساده و پیچیده تقسیم می‌شوند. در حالی که به یاد داشتن نام تمام این الگو‌ها الزامی نیست اما مهم است که با این الگو‌ها، ظاهر و ویژگی‌های آن‌ها آشنا باشید. برای مطالعه پیرامون این الگو‌ها و جزئیات بیشتر پیرامون کندل‌ها می‌توانید از دوره پیشرفته آکادمی سرمایکس استفاده کنید.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function is_account_page() in /home/h200237/public_html/wp-content/themes/mweb-digiacademy/includes/mweb_core/mweb_action.php:0 Stack trace: #0 /home/h200237/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): mweb_render_avatar_js_account_form('') #1 /home/h200237/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/h200237/public_html/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/h200237/public_html/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #4 /home/h200237/public_html/wp-content/themes/mweb-digiacademy/footer.php(38): wp_footer() #5 /home/h200237/public_html/wp-includes/template.php(770): require_once('/home/h200237/p...') #6 /home/h200237/public_html/wp-includes/template.php(716): load_template('/home/h200237/p...', true, Array) #7 /home/h200237/public_html/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #8 /home/h200237/public_html/wp-content/themes/mweb-digiacademy in /home/h200237/public_html/wp-content/themes/mweb-digiacademy/includes/mweb_core/mweb_action.php on line 0